Näin pääset mukaan:

Tunnin varaaminen

Huom.! Opetusta sekä lähi- että etäopetuksena.

Voit varata tutustumistunnin ja yksittäisen pianotunnin ajanvarausjärjestelmän kautta. Ensimmäisellä kerralla luo tili, jossa ilmoitat yhteystietosi (sähköpostiosoite, puhelinnumero). Näitä tietoja käytetään tuntivahvistuksen ja laskun sekä kuukausittaisen uutiskirjeen lähettämiseen.

Tunti pitää peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä. Saman päivänä tehdystä yksilötunnin peruutuksesta veloitamme 50% tunnin hinnasta erillisellä laskulla.

Tuntipaketin ostaminen

Tee tuntipaketin ostotilaus sähköpostitse etukäteen tai paikan päällä. Ilmoita paketin tyyppi (esim. pianotunteja 8x45min tai Paketti A sis. 10t kurssin +4 pianotunnin paketti). Saat laskun sähköpostitse. Voit halutessasi käyttää virike-etuja maksamalla palveluntarjoajan omassa verkkopalvelussa haluamasi summan (esim. Edenred, Smartum, ePassi, EazyBreak jne.). Erotuksen voi maksaa laskulla. Kun olet maksanut koko tuntipaketin, voit varata ensimmäisen tunnin. Tuntipaketit ovat voimassa vähintään 6 kk, poikkeuksena 12 tunnin paketti voimassa 9 kk).

Pianotunti pitää peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä, muuten veloitamme 50% tunnin hinnasta erillisellä laskulla. Tunteja ei hyvitetä rahana, mutta voimassaolevan tuntipaketin jäljelläoleva summa voidaan hyvittää toisen tilauksen yhteydessä.

Kurssille ilmoittautuminen ja osallistuminen

Voit ilmoittautua kurssille n. kuukausi ennen kurssia alkua ajanvarausjärjestelmän kautta. Valitse ”ryhmätunnit” ja kurssin ensimmäinen tunti. Luo itsellesi tili yhteystietoineen ja ilmoittaudu tunnille. Lähetämme laskun sähköpostitse. Maksamalla maksun ennen kurssin alkamista varmistat paikkasi ryhmässä. Seuraaville tunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kurssi etenee viikoittain etukäteen suunnitellun aikataulun mukaisesti. Mikäli ryhmän kanssa on rinnakkain etenevä toinen samantasoinen ryhmä, voit kysyä opettajalta mahdollisuutta korvata poissaolosi toisessa ryhmässä. Korvaaminen on mahdollista vain, jos sopivassa ryhmässä on tilaa. Kurssia kohden voi korvata enintään 2 poissaoloa. Pidemmissä poissaoloissa kurssimaksua ei palauteta, mutta painavasta syystä tai lääkärintodistuksella osallistumisoikeutta voi siirtää vastaavantasoiseen kurssiin.

Hinnasto 1.1.2022

Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisäveroa 24%.

Opettajatiimi

Tervetuloa mukaville pianotunneille!

terveisin Jari, Taija, Jyrkija Helena

Tietosuojaseloste