Pianonvuokraus

Vuokraamme sähköpianoja pääkaupunkiseudulla. Laadukas Roland Fp7-f digitaalipiano täyttää ammattilaisenkin vaatimukset kosketuksen ja äänenlaadun suhteen. Vuokrattavassa pianossa on sisäänrakennetut kaiuttimet. Piano voidaan lisäksi kytkeä äänentoistoon ja/tai siihen voidaan kytkeä yksi laulumikrofoni. Mikäli tilassa on kokolattiamatto tai se on yhtä huonetta laajempi, kannattaa piano kytkeä äänentoistoon. Pianonvuokrauksen yhteydessä saat koko äänentoiston erittäin edullisesti! Puhe/laulumikrofonit, 6-16-raitainen mikseri, tehokas päätevahvistin ja EV:n laatukaiuttimet. Tällä kokonaisuudella hyvä äänentoisto häihin, juhliin, syntymäpäiville, pikkujouluihin ym. tilaisuuksiin. Voit kytkeä oman äänilähteen (puhelin, läppäri) yhdellä kaapelilla.

Erityisen vaativaan tilaisuuteen suosittelemme Roland LX-17-mallia. Pyydä tästä tarjous erikseen.

Esimerkki 1.
Pianon vuokraus/yksi päivä alk. 90,00 €

Esimerkki 2.
Piano vuokrattuna yhdeksi päiväksi, kuljetettuna ja asennettuna käyttövalmiiksi (pk-seudulla). Pyydä tarjous!

Esimerkki 3.

Äänentoisto häihin puheita ja  lauluesityksiä varten sekä loppuillan musiikin soittamista varten. Vuokra-aika pe-ma. Tarvittaessa tilaa kuljetus/asennus pk-seudulla. Hinta alk. 90,00€

Esimerkki 4.

Pianon ja äänentoiston vuokraus pe-ma. Pianon lisäksi äänentoisto häihin puheita ja  lauluesityksiä varten sekä loppuillan musiikin soittamista varten. Nouda itse tai pyydä kuljetus/asennus pk-seudulla. Pyydä tarjous!

Hintoihin sisältyy alv. 24%.

Kauttamme saat myös akustiset pianot ja flyygelit paikan päälle viritettynä.

Pyydä tarjous info (at) helsinginpianostudio.net tai soita 045 6515 289.

IMG_5869IMG_5857

aino antoi jo luvan

Puuttuuko nuotti lempikappaleesta? Sävellätkö pöytälaatikkoon ja kaipaat sovitusapua? Osallistutko sävellyskilpailuun?

  • musiikkikappaleiden transkriptioita eli nuotinnoksia esim. Youtubesta tai omalta äänitteestä
  • musiikkia ja taustamusiikkia yrityksen mainoksiin sekä elokuviin ja teatteriin (audio/nuotit)
  • nuottien puhtaaksikirjoituspalvelua (nuotit/sovitukset/harjoitusnauha)
  • musiikillista konsultointia esim. teoria-, transkriptio-, sovitus- tai sävellysasioissa esim. sävellyskilpailuja varten (pääsykoetehtävät, sävellyskilpailut; laulunuotit ja pianosovitukset, komppilaput, puhallinorkesteri- tai sinfoniaorkesterisävellykset jne.)