Seuraavat kesäkurssit pidetään touko- ja elokuussa.

Pianon alkeet –kesäkurssi

Alkeiskurssit soveltuvat erinomaisesti pianonsoiton aloittamiseen. Kursseilla tutustutaan pianonsoiton osa-alueisiin kuten improvisointiin, melodian soittamiseen ja nuottien lukemiseen, säestämisen perusteisiin sekä yhteissoittoon. Tämä kurssi on mukava tapa aloittaa pianonsoitto. Kurssilta on helppo jatkaa syksyn kursseihin.

Pianonsoiton kesäkurssit (ohjelmistokurssi)

Tällä kurssilla hiotaan klassisia kappaleita ja evergreenejä, soitetaan yhdessä ja yksin sekä opiskellaan pianonsoiton tekniikkaa ja muita valmiuksia.

Vapaan säestyksen kesäkurssit

Kurssit soveltuvat eri tasoisille soittajille. Tehtävät ja kappaleet valitaan tason mukaan. Yhteissoittoa, säestämistä, teoriaa, sointuja, improvisointia ym., pääpaino vapaan säestyksen taitojen kehittämisessä.

Pop/Jazz&latin -kesäkurssi

Kurssilla painotetaan erityisesti pop/jazz- ja latin-ohjelmistoa soittajien tason mukaan. Sointuja, komppeja, rytmejä, sooloja ym.

Kaikkien kurssien pituus on 4×45 min ja hinta on 89. Lisäksi voit ostaa kesätuntipaketin (4 x 45 min) käytettäväksi kesäelokuun aikana hintaan 179€. Tee tuntipaketin tilaus sähköpostitse etukäteen, voit varata sitten tuntisi kalenterista. Huom. heinäkuussa tunteja rajoitetusti.